همیشه یک راه برای ساختن زندگی بهتر وجود دارد
تـک ویـزا
همـراه شمـا تا استرالیـا
وکیل مهاجرت به استرالیا
 امور ویزا و مهاجرت به استرالیا در کوتاهترین زمان و کمترین هزینه
مهاجرت به استرالیا
 اخذ ویزای اسکیل ورکر در کوتاهترین زمان توسط وکیل رسمی عضو مارا
ویزای سرمایه گذاری استرالیا
 متخصص در اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا
ویزای استرالیا
 برگشت حق الوکاله در صورت عدم قبولی
وکیل مهاجرت به استرالیا در تهران
 ویزای توریستی استرالیا تضمینی
موسسه مهاجرتی تک ویزا تنها موسسه مهاجرتی است که دارای وکیل رسمی ثبت شده عضو مارا مستقر در دفتر تهران است که با استفاده از دانش تخصصی و به روز خود در زمینه مهاجرت استرالیا از ابتدای راه تا پایان کار مهاجرت همراه شما خواهد بود.
عضویت ها
ویزای استرالیا جهت والدین
ویزای والدین مخصوص کسانی است که به منظور زندگی در کنار فرزند خود، قصد دارند به استرالیا مهاجرت کنند. در این صورت می بایست حداقل نیمی از فرزندان آنها و یا بیشتر در استرالیا بوده و درخواست مهاجرت آنها باید به ...
ویزای بازنشستگی استرالیا
این ویزای موقت مختص آن دسته از بازنشستگانی است که تمکن مالی داشته و بجز همسر هیچ فرد وابسته دیگری ندارند و تمایل دارند در استرالیا سرمایه گذاری کرده و باقی دوران بازنسشتگی خود را در استرالیا سپری کنند...
ویزای اسپانسر شغلی در استرالیا
ویزای ساب کلاس 457 یک‭ ‬نوع‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬4 ساله و مختص آن دسته از متقاضیانی است ‭ ‬که‭ ‬از‭ ‬طرف‭ ‬کارفرمای‭ ‬تایید‭ ‬شده‭ ‬در استرالیا اسپانسر‭ ‬شده‌اند‭ ‬تا‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬آمده‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬شغل مورد نظر ‬تا‭ ‬حداکثر‭ ‬۴‭ ‬سال‭ ‬کار‭ ‬کنند...
ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا یک ویزای موقت تا 12 ماه است که به واسطه آن شما می توانید بعنوان توریست به دیدار خانواده، اقوام و یا دوستان خود بروید و یا جهت سفر تجاری کوتاه مدت از استرالیا دیدن کنید ...
ویزای تحصیلی استرالیا
با داشتن ویزای دانشجوئی استرالیا شما اجازه 20 ساعت کار در هفته درطول دوران تحصیل خود را خواهید داشت .پس از فراغت از تحصیل دانشجویانی که یک مقطع تحصیلی حداقل 2 ساله را در استرالیا بگذرانند می توانند ...
طبق اعلام رسمی سازمان ارزیابی مهندسین استرالیا و به دلیل مصادف شدن با سال نو میلادی، دت زمانی بیشتر از ۱۵ روز تا ارائه مدارک به اسسور طول خواهد کشید.
PIC4020 معیاری است که در برخی ویزاها از جمله ویزاهای اسکیل ورکر،دانشجوئی،فامیلی،بیزنس و ویزاهای موقت وجود دارد و بدان معناست که اگر متقاضی این نوع ویزاها هر گونه اطلاعات نادرست و گمراه کننده یا مدارک جعلی در خصوص درخواست ویزای خود به اداره مهاجرت داده باشند، درخواست ویزای آنها رد میشود و بمدت یکسال مجاز به درخواست هرگونه ویزا نخواهند بود.
طبق آخرین تغییرات شرایط مورد نیاز جهت دریافت ویزای مجدد اقامت استرالیا (RRV)، افرادی که آخرین بار ویزای آنها کنسل شده و یا تحت بررسی جهت کنسل شدن است نمی توانند درخواست ویزای RRV کنند
علیرغم اعلام اداره مهاجرت مبنی بر اجرائی شدن ویزای جدید موقت 5 ساله والدین در نوامبر امسال(2017)، متاسفانه لایحه مربوطه جهت اجرائی شدن این نوع ویزا به تصویب سنا نرسید.
سرانجام دولت استرالیا ظرفیت مشاغل جهت سال مالی 2018-2017 را اعلام نمود و به نظر می رسد اتفاقات خوب عمدتا" برای حسابداران ، مهندسین مکانیک، مهندسین صنایع و مهندسین نرم افزار می باشد.
خبر خوب در خصوص سیستم Fast Track سازمان وت اسس بالاخره انتظارها به سر آمد و سیستم Fast-Track سازمان وت اسس به صورت رسمی از امروز راه اندازی شد.
لیست مشاغل استرالیا در سال مالی جدید دیروز اول جولای اعلام شد. خوشبختانه تغییرات چشمگیری به چشم نمیخورد و تعداد مشاغل اضافه شده بیشتر از حذف شده می باشد. تغییرات عمده به شرح زیر می باشد:
طبق اطلاع رسمی سازمان مهندسین استرالیا، هزینه ارزیابی مدارک متقاضیان مهاجرت به استرالیا از ابتدای جولای 2017 افزایش خواهد یافت.
هزینه ویزای استرالیا هر ساله همزمان با اعلام بودجه سال مالی آینده و با در نظر گرفتن تورم افزایش می یابد. دولت فدرال استرالیا نیز شب گذشته بودجه سال مالی آتی خود را اعلام کرد که در این بودجه هزینه های ویزا افزایش جزئی داشت.